vineri, 15 mai 2009

Manchester City pregăteşte 17 milioane de euro pentru Drogba

Manchester City se pregăteşte de o nouă vară fierbinte pe piaţa transferurilor. Deşi nu a reuşit să rupă gura târgului în acest sezon, în ciuda transferurilor răsunătoare efectuate în 2008, cei de la City perseverează şi aleargă din nou după nume mari, în speranţa că vor ajunge printre marile puteri ale Europei.
Foto (1)
Ţinta numărul unu a managerului de la City, Mark Hughes, este Didier Drogba, de la Chelsea, pentru care şeicii pregătesc aproape 17 milioane de euro. Tehnincianul şi-a manifestat interesul pentru ivorian şi la începutul anului, dar atunci londonezii au refuzat categoric să-l cedeze, fără a exclude, totuşi, o posibilă mutare în vară.

Pe lângă cele 17 milioane de euro pe care ar urma să le plătească celor de la Chelsea, oficialii de la Manchester City pregătesc pentru Didier Drogba un contract pe trei ani, cu un salariu de 8,7 milioane pe sezon.

Cei de la City îşi doresc cu disperare un atacant, iar viitorul lui Drogba la Chelsea pare destul de nesigur. În privinţa cedării ivorianului la City, părerile sunt împărţite la nivelul conducerii londonezilor, însă oferta este foarte tentantă, mai ales că vine pentur un jucător de 31 de ani, care în ultima vreme a fost adesea accidentat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu